Wie zijn wij

José Ernst

Vanaf 1995 heb ik een praktijk voor oefentherapie Cesar in Ruurlo. Ik ben afgestudeerd als oefentherapeut Cesar en als fysiotherapeut. Ben 10 jaar werkzaam geweest in een ziekenhuis waar ik veel ervaring heb opgedaan met het behandelen van orthopedische, reumatologische en neurologische klachten. Deze praktijk ben ik begonnen om dichter bij de mensen en hun dagelijks leven te staan. Dáár ontstaan de houdings- en bewegingsklachten. Oefentherapie Cesar leert je nu precies, hoe je door de juiste houding en beweging die klachten kunt voorkomen of kunt verhelpen. Het vormt de rode draad door de behandeling.
In 2011 ben ik afgestudeerd als geregistreerd bekkenfysiotherapeut.

Ik sta geregistreerd in het kwaliteitsregister van de VvOCM onder nummer 29901087094 en in het kwaliteitsregister van het KNGF onder nummer 19030205504.

Gespecialiseerd in:

  • houdings- en bewegingsklachten
  • orthopedische, reumatologische en neurologische klachten
  • bekkenproblematiek en bekkenklachten rond en na de zwangerschap
  • klachten in buik- bekken- en bekkenbodemgebied

Yvet Kranen

Weer terug op het oude nest! Nadat ik in 2000 als oefentherapeut Cesar ben afgestudeerd, ben ik werkzaam geweest in deze praktijk. In 2004 ben ik gestopt, omdat mijn oudste zoon werd geboren. In de jaren daarna heb ik met liefde gezorgd voor mijn kinderen (ondertussen drie). Naast de zorg voor de kinderen heb ik gewerkt in Winterswijk. Ondertussen heb ik mij verdiept in spanningsgerelateerde klachten en ben ik sinds 2018 geregistreerd psychosomatische oefentherapeut en slaapoefentherapeut. Dit combineer ik met adem- en ontspanningstherapie.
Ik help mensen graag verder met het inzicht krijgen in hun klacht en hoe ze daarmee om kunnen gaan. Je lijf vertelt je veel, het is een kunst om daar na te luisteren.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VvOCM en ik sta in het kwaliteitsregister Paramedici onder nummer 99905934694

Gespecialiseerd in:

  • psychosomatische klachten: oa hyperventilatie, slapeloosheid, chronische vermoeidheid, paniekstoornissen, SOLK, spanningsklachten in de spieren

Romee Ponds

Romee Ponds gaat Anne Marie Mulder vervangen ivm haar zwangerschapsverlof. Romee zal Anne Marie vervangen van 29 maart 2021 tot 24 juli 2021.

Ze zal zichzelf even voorstellen:

In 2020 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeut Mensendieck met de afstudeerrichting geriatrie en revalidatie. De stages die ik heb gelopen waren in een eerstelijnspraktijk en in een verzorgingstehuis. Hier heb ik veel verschillende klachten gezien en behandeld. Ook heb ik tijdens de opleiding de cursus Medical Taping succesvol afgerond.

Het is het mijn passie om mensen echt te helpen, door het aanleren van een gezond beweeggedrag, zodat de klachten verdwijnen of verminderen en er weer plezier in het bewegen ontstaat. Samen zoeken naar een oplossing en doelgericht te werk gaan vind ik erg belangrijk.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VvOCM en sta in het kwaliteitsregister Paramedici onder het nummer 4910542193